Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért viszketek odalent?

Miért viszketek odalent?

Figyelt kérdés

Múlthéten elkezdett viszketni,szóltam anyának és vettem Canesten krémet, 2 nap alatt teljesen elmúlt a panaszom.

Ezen a héten viszont újra elkezdett viszketni,és hiába kenem a krémmel,nincs javulás.

Gondolkodtam,hogy mi lehet a bajom, és arra gondolok,hogy az elmúlt 2 hétben elkezdtem lúgosvizet inni, ezáltal a hüvelyem savassága csökkenhetett és így nem tud védekezni a kórokozókkal szemben. Tegnap óta abba is hagytam a lúgosvíz ivását, de még mindig viszket.

Várjam meg hogy visszaálljon a pH-m, vagy ezzel muszáj orvoshoz fordulnom?

2014. febr. 22. 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:

1. miért kezeled magad önkényesen mikor azt se tudod mi bajod?

2. viszketés lehet gomba, de lehet herpesz vírus, de lehet allergia, vagy egyébb bőr irritáció miatt is.

3. anyud nem mondta esetleg hogy ha gombás fertőzésed van akkor magas hőfokon ki kell mosni és vasalni a fehérneműdet mert visszafertőzhet?

4. Ha élsz szexuális életet (bocs nem írtad hány éves vagy) akkor a barátod is visszafertőzhetett.

2014. febr. 22. 11:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Igaza van az első válaszolónak! Honnan vetted, hogy Canestenre van szükséged? Menj orvoshoz és azt használd amit ő ír fel.
2014. febr. 22. 11:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Menj orvoshoz, kérdező. És légyszi, ne higgy el minden biológiai ismeret nélkül minden baromságot. :( A lúgos víznek SEMMI, se SEMMI hatása nincsen a hüvelyed ph-jára, lévén hogy már a gyomorban - a nagyon erős gyomorsav hatására - semlegesítődik. Tehát a lúgos víznek nemcsak a hüvelyed ph-jára, de semmire nincs hatása, egyébként...

A viszketés az egyes által említettek mellett még baktériumos és élősködős (egysejtű) fertőzésre is lehet visszavezethető. Minden ilyen problémával ELŐSZÖR orvoshoz fordulunk, AZTÁN maximum akkor kezeljük magunkat egyedül, de akkor is csak orvosi engedéllyel, ha sokadszorra visszatér és egyértelműen felismerjük ugyanazokat a tüneteket...

2014. febr. 22. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:
A Canesten amúgy egészen gyakran szokta elnyomni (de nem meggyógyítani) a különféle panaszokat, ezért sem kéne ész nélkül azt használni. Rengeteg ilyen tapasztalat van.
2014. febr. 22. 13:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Azt sem tudod mi a bajod. Nyilván ha nem múlik el, vizsgáljon ki az orvos. Senki sem tudja, hogy ez gomba-e.

Másrészről nem kell csodát várni a canestentől sem, ettől nem fog elmúlni benned a gombásodás. Helyesen kellene táplálkozni inkább... ha ez a bajod.

2014. febr. 22. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!