SEGÍTSÉG! Menstruációs gondok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Az a bajom a menstruációmmal,hogy most 1-1,5 nappal kevesebb mint szokott lenni.Normális a színe,és nem barnázás,nem krémes állagú semmi ilyen csak annyi,hogy kevesebb.
Egész decemberben fájdalomcsillapítót szedtem(cataflam,algopirin) has és vesefájdalom miatt.Élek nemi életet,de védekezünk mindig(Óvszer+plusz elötte mindig ki is veszi),utolsó szexuális kapcsolatom november 9.én volt.December 23.án voltam nőgyógyásznál petefészekgyulladás gyanúja miatt.Január 8. általános hasi ultrahangon a hasfájás miatt.Ott kiderűlt,hogy a stressz miatt volt minden problémám..Ez bezavarhatott?
17/L
2014. febr. 22. 10:24
1/2 anonim válasza:
Nem vagyunk gépek, nem kell mindig teljesen egyformának lennie minden ciklusnak. Nyugodj meg, abszolút normális, ha néha eltér 1-1 ciklus a másiktól. Gyógyulj meg, ez a legfontosabb :)
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyonszépen köszönöm!:)
2014. febr. 22. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!