Protexin Gynophilus segíthet?
Sziasztok!
Párkapcsolatban élek, és kb. egy hónapja fájdalmas volt az együttlét. Elmentem nőgyógyászhoz felírta nekem a Clion-D hüvelykúpot. Megcsináltam a 10 napos kúrát, és a kúra után is ugyanúgy fáj az együttlét. Ettől a Protexin Gynophilus-tól helyre jöhetek?
Ez hüvelyflóra helyreállító kapszula. Ez nem fertőzésre van, hanem ha felborul a hüvelyflórád egyensúlya, azt rendbe teszi. Ilyet lehet használni antibiotikum kúra alatt, de akár fertőzés kezelése után is.
Viszont a hüvelyflóra felborulása nem igen okoz hüvelyi fájdalmat szex közben és inkább azt gyanítom, hogy az orvos rácsapott a hasára és felírta neked a Kliont. Vagy csinált hüvelykenet tenyésztést? Mert ha nem, akkor menj vissza, csinálják meg és akkor kiderül, hogy konkrétan mivel is kell téged kezelni és utána mehet a hüvelyflóra helyreállító is.
Nem, nem csinált!
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!