Dr. Varga Anikó nőgyógyászról tapasztalatok?
Szia!
A dr Varga Anikónál született a kisebbik fiam a Jánosban és mint nőgyógyászhoz is hozzá járok. Csakis ajánlani tudom, nagyon komoly, nagyon szakszerű, ezért tényleg biztonságban érezheted magad nála, akár nőgyógyászati gondod van, akár szülésről van szó. Eszti
A nő egy lelketlen hisztérika. Közölte velem, hogy rákos vagyok, majd fülem hallatára telefonon összeveszett két emberrel. Aztán közölte, hogy nem ér rá, és majdhogynem kilökött a rendelőből.
Egyébként a további vizsgálatok kimutatták, hogy szó sincs rákról!
Én rendkívül hálás vagyok a doktornőnek, tudom ajánlani. Ő volt az, akinek köszönhetően fény derült az inzulinrezisztenciámra - amit soha másik orvos előtte nem javasolt, hogy ki kellene vizsgáltatni! Más jellegű vizsgálatra mentem hozzá, de ő rám nézett és ajánlotta, hogy attól függetlenül ezt is meg kellene nézni.
Az életminőségem jelentősen javult és fogytam 30 kg-t! Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!