Miért vérzek ilyen sokat menstruáció alatt? Ez normális?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat vérzek menstruáció alatt, és ezért súlyosan vérszegény is vagyok, egyszer azt mondta az orvos, hogy csoda, hogy még a lábamon állok. Volt olyan időszakom is mikor a legnagyobb éjjeli betétet 20 percenként cserélgettem. Az orvos írt fel gyógyszert, de ha már nem szedem akkor mi lesz?
12/L
2014. febr. 19. 22:50
1/5 anonim válasza:
A te korodban nekem is így volt, pár évvel később beállt. Most sem kevés, de már kezelhető. Szóval nyugi, idővel csökkenni fog a mennyisége. 22/L
2/5 anonim válasza:
Én azért elmennék egy másik orvoshoz is.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is el kéne menned másik orvoshoz és alaposan kivizsgáltatni magad.
4/5 anonim válasza:
Ez nem normális. Súlyos anémiához fog vezetni. Menj el egy másik nőgyogyihoz. Van erre gyógyszer, ami beállítja a vérzést. Lehet, hogy hormonproblémád van.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem szükséges még, mert már szerintem kezd beállni. Köszönöm a bíztatásokat :)
2014. febr. 20. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!