Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció után két nappal...

Menstruáció után két nappal vérzés?

Figyelt kérdés
Vasárnap ért véget a menstruációm (kifejezetten könnyű hónap volt, gyakorlatilag nem is görcsöltem, általában egy picit erősebb fájdalmaim szoktak lenni) Tegnap éreztem alhasi feszülést és roppant stresszes voltam, volt egy kis barnás folyásom is. Ma (kedden, két nappal a vérzés vége után) pisilés után egy kis vért láttam. Mi lehet ez?

2014. febr. 18. 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmi gond. Utóvérzés: benn maradt valami még, aminek távoznia kellett volna, és azt most dobta ki a szervezeted.
2014. febr. 18. 18:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Remélem valóban így van. (Szexuális életet évek óta nem élek és fogamzásgátlót nem szedek amúgy) Sajnos eléggé hajlamos vagyok pánikba esni teljesen hétköznapi dolgoktól, az utóbbi időkben kifejezetten fokozódott a rettegésem.
2014. febr. 18. 19:02
 3/3 anonim válasza:
Nekem is ez van,akkor ez csak egy napig fog tartani?
2015. okt. 12. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!