1 éve szedek fogamzásgátlót de ilyen még sosem volt! :S Mi ez?
Figyelt kérdés
Következő hét csütörtökön (dec 17)veszem be az utolsó szemet és kb utána mindig hétfőn szokott megjönni.Ma dec 9 van és furcsa barnás váladékom van,nem múlik el és kezd friss vér lenni...Nem tudom ez közti vérzés lenne?De 1 éve szedem akkor az csak nem lehet igaz?Nem szedtem semmilyen gyógyszert mellé.Kinek volt már ilyen és mi lett belőle?Kicsit megijedtem...írjatok légyszi!2009. dec. 9. 21:23
1/5 anonim 

válasza:

nekem kb 1 hónapja volt ilyen, felfáztam valószínűleg, mert nekem olyankor hasmenés is betársul, és volt az is. persze azt hittem először h nem volt oké vmi a bogyóval, és rohantam tesztért XD de 1-2 forró ülőfürdő és pikk-pakk elmúlt :)
nem fáztál fel? de különben én úgy tudom, h lehet közti bármikor.
2/5 A kérdező kommentje:
Lehetséges,sajnos felfázós típus vagyok.köszönöm a válaszod:)
2009. dec. 9. 21:33
3/5 anonim 

válasza:

Én a helyedben elmennék a nőgyógyászhoz azért :/
4/5 anonim 

válasza:

Szia!
Ne aggódj, megfáztál. Nálam az is előfordul, hogy még van 10 szem a tabiból, de már megjön. Látod ez sem jellemző, mégsincs gond. Ilyen a szervezetem. Még ez sem teszi rendszeressé a dolgot, sosem volt az, össze-vissza van mindig.
Ez csak egy megfázás, előfordulhat máskor is, nincs semmi baj.
5/5 anonim válasza:
Nekem kb. 3 év tablettaszedés után volt ilyen, a nőgyógyász meg sem vizsgált, csak azt mondta, hogy másik fajta tablettát kellene kipróbálnom. Azóta nincs problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!