Jessa intimtörlő és intimosóról tapasztalat?
Figyelt kérdés
egyáltalán mennyire érdemes ilyen termékeket használni? :) streptococcusom és hüvelygombám volt nem rég. Most kell majd visszamennem kontrollra.2014. febr. 17. 20:13
1/3 anonim válasza:
Van egy jó kis oldal, ahol lehet értékelni az ilyen dolgokat, linkelem neked a konkrétan erről a kettőről szólót:
1. törlőkendő: [link]
2. mosakodó: [link]
Úgy hallottam, nem javasolt ezek gyakori használata, mert a hüvelygombának jó táptalaj. Ez nem tudom, mennyire igaz, de abból nem lehet baj, ha még vársz mondjuk márciusig, amíg elkezdesz ilyet használni. :) Én három naponta szoktam használni a mosakodót. Törlőkendőt nem használtam sosem. :)
2/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!! :)
2014. febr. 18. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!