Lányok! Van itt olyan vki akinek ma jött meg az ELSŐ menstruációja?
Figyelt kérdés
nekem ma jött meg először és még nagyon nem tudom h mi van és mi lesz...szóval szívesen beszélgetnék kicsit veletek:D2009. dec. 9. 19:02
1/5 anonim 

válasza:

hány éves vagy? nekem 11 és fél évesen jött meg először..és az első 3v4 asszem annyira gyenge volt,hogy át sem áztam tőle.,de 21 naponta jön meg és 28-nál még soha nem volt több idő kettő között..:)
2/5 anonim 

válasza:

Hát, akinek szintén ma jött meg ELŐSZÖR, az nem fog tudni neked túl sok tapasztalattal szolgálni... :)
Esetleg ha van konkrét kérdésed, a "tapasztalt" menstruálók fognak tudni válaszolni. :)
3/5 anonim 

válasza:

október 15.
elég közel vagyok. beszélgetünk? :D
4/5 anonim válasza:
Üdv a "nagylányok" között!
Nekem már több mint 10 éve volt az első, méghozzá karácsonykor...
Néhány tipp:
ilyenkor ne menj úszni, és kádfürdő helyett zuhanyozz.
olyan fehérneműt vegyél fel, ami kényelmes, és probléma esetén ki lehet hipózni.
ha a suliban kaptatok termékcsomagot, abban biztos van kis füzet, ami gyakorlati tanácsokat ad. Azt érdemes lenne elolvasnod.
5/5 anonim 

válasza:

:) és anyukádnak elmondtad? mit mondtál neki? hol történt,mikor? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!