Mikor fog megjönni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nos, október 18-án, amikor wc után (nem tudom szebben kifejezni:D) megtöröltem magamat, a wc papír véres volt. Anyának szóltam, és ő mondta hogy megjött. Raktunk be betétet, megmutatta hogy kell, mit kell. És csak vártam, vártam, hogy mikor indul meg.De nem indult.És azóta sem... (anya mondta hogy ez valamilyen előjel lehetett) kb. 5 hónapja volt ugye ez..de még mindig nem jött meg. Valami baj lehet? Mikorra várhatom?:D :) 12/L2014. febr. 17. 14:50
11/11 A kérdező kommentje:
UTOLSÓ!! Úristen, nagyon rendes vagy! Köszönöm szépen a válaszodat, tényleg, tökre örülök neki, hogy ennyit írtál! Vannak még rendesek...
Írok is!:)
2014. febr. 17. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!