Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől ilyen magas a pulzusszáma?

Mitől ilyen magas a pulzusszáma?

Figyelt kérdés
14 éves lányom pulzusát mostanában gyakorta mérjük. Mindig 100 felett van. Azért ijesztő mert a másik két gyerekét is meg szoktam mérni. A fiatalabbnak 50-60 közötti, az idősebbiknek pedig 60-70 között van. Két orvosnak is megemlítettem de mintha meg se hallották volna. Azt mondták biztos azért van mert most az orvosnál van és izgul....Nem lehet ez valamilyen betegségnek a tünete? Most péntek este mértük (szerintem a hét egyik legnyugodtabb időpontjában) 106 volt. Gyakran fáj a feje, sokat stresszel mert nagyon lelkiismeretes...

2014. febr. 17. 11:37
 1/7 anonim válasza:
Az a baj, hogyha sokat stresszel akkor lehet, hogy ezért fáj a feje és ezért ilyen magas a pulzusszáma. Nekem egy évig fájt folyamatosan a fejem, majd az orvos azt mondta,hogy sokat stresszelek az iskola miatt és ezrét fáj a fejem még most is. 17/L
2014. febr. 17. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Magas pulzus gyulladásra vagy komolyabbra rákra utalhat. Az orvosod hülye, mert a vérnyomás szokott felmenni idegeskedéskor... Pulzusnál max +20 eltérés lehet. Nekem amikor baktériumot találtak a szervezetemben meg a lymphocita alacsony volt akkor volt állandóan 86 a pulzusom, azóta 55-60.
2014. febr. 17. 12:28
 3/7 anonim ***** válasza:
A stressz miatt, egyértelmű. Az átlagos pulzusszám: 72-74. Tudatosan kell nyugtatnia magát, hogy ne idegeskedjen mindenen.
2014. febr. 17. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyértelmű, amíg EKG, terheléses EKG és szívultrahang ki nem zárja a szív valamilyen problémáját. Ezenkívül laborral ki kell zárni hiánybetegségeket. Ha semmi nincs, na, majd akkor lehet ráfogni a stresszre!
2014. febr. 17. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Először ki kell zárni a szervi okokat azokkal a vizsgálatokkal, amit az előző válaszoló felsorolt.
2014. febr. 17. 14:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy gondoktól is lehet.
2014. febr. 17. 15:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Készült egy vérkép amiben csak a koleszterin magas (5,9) A TSH 4,3 (határon van) T4 12.00 éppen a határérték alatt. (én pajzsmirigyes vagyok /alulműködés) Megnézték D vitaminra (azt most kezdett szedni), éppen a határérték alatt van.
2014. febr. 17. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!