Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért érzem a tampont?

Miért érzem a tampont?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,és kb ez a 3. alkalom hogy tampont használok.. viszont ahányszor felrakom ha ülök vagy ha megyek érzem,hogy ott van..a felhelyezéssel nincs baj,az sikerül,és nem lehet túl alacsonyan,mivel már a tamponon kívül az egész ujjam bent van..:-/ nem tudom mi lehet a baj

2014. febr. 16. 10:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Felfelé és kicsit hátrafelé told.
2014. febr. 16. 10:35
 2/11 A kérdező kommentje:
mindig így csinálom,de akkor is érzem:-//
2014. febr. 16. 10:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Pedig nem jo helyen van, hidd el. Probald meg fentebb tolni, nem az ujj a mervado. Oda kell tenni, ahol nem erzed.
2014. febr. 16. 10:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Pedig más módszer nincs rá, az jó ha az egész ujjad bent van, mert akkor nincs túl alacsonyan, a helyes irányt leírta az egyes válaszoló, esetleg próbáld más testhelyzetben feltenni, ülve, guggolva, nekem pl. csak úgy sikerül ha állok, vagy próbálj ki egy kisebb méretet. Az is gond néha nálam, hogy túlságosan hátranyomom a hüvely hátsó falához én olyankor szoktam érezni.
2014. febr. 16. 10:42
 5/11 A kérdező kommentje:
általában úgy szoktam,hogy az egyik lábamat felteszem valahova és úgy.. az lehetséges hogy azért érzem,mert túl mélyen van?
2014. febr. 16. 10:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Az nem lehet, hogy túl mélyen van, az igen, hogy nem a helyes irányba tolod és bár mélyen bent van, nyomja a falat. Akkor tetted fel jól, ha szinte magától becsúszik akadály nélkül, próbáld ki, hogy nem teszed fel a lábad, hanem csak simán állsz.
2014. febr. 16. 10:50
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Első vagyok. Esetleg nem elég nedves a hüvelyed.
2014. febr. 16. 10:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Valem csak akkor történik ez, ha nem tolom fel eléggé vagy, ha megtelik és lecsuszik.

Szerintem nálad az irány a baj. Próbáld meg más pozicióban felhelyezni!

2014. febr. 16. 12:39
 9/11 A kérdező kommentje:
és akkor milyen pozícióban peóbáljam,amivel valószínüleg sikerül?:-/
2014. febr. 17. 15:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Terpessz, és kicsit puccsítva guggolj le! :) Én úgy szoktam, és sosincs gond! :)
2014. febr. 17. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!