Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 20 nap alatt vettem be a 21...

Jupsz kérdése:

20 nap alatt vettem be a 21 tablettát. Jangee 0,2. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Jangee 0,2-t szedek, és ma az utolsó szemnél vettem észre, hogy 20 nap alatt vettem be a 21 db tablettát. Azaz valamelyik nap dupláztam. Hogyan tovább? El kell vennem egy szemet a következő haviból, és aztán a 7 napos tabimentes nap, vagy egy nappal hamarabb kezdődik a tablettamentes hét?

2014. febr. 14. 19:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Oké, értem, köszi :) Ha teljesen tutira akarok menni, és a duplaszedéstől bajom nem lett, akkor talán jobb, ha befejezem a hónapot rendesen, és kipótolom egy másik levélből. Max félreteszem ilyen esetre, ha ne adj ég újra megesne.

Köszi

2014. febr. 14. 20:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem lesz bajod a plusz 1 tablettától. Vedd be nyugodtan.
2014. febr. 14. 20:28
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Talán így nem fogok parázni rajta.

2014. febr. 14. 20:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne pótold ki szerintem, mert tényleg csak megzavarod magad a szedésben azzal, hogy egy szemet mindig ki kell szedni a következőből, hidd el semmi bajod nem lesz. Egy egész levél fogamzásgátlót meg lehetne enni egyszerre, és max csak kicsit hánynod kéne tőle. Úgyhogy abból nem lesz baj. Az egy tablettával kevesebb probléma miatt pedi ha követed a betegtájékoztatót, akkor nem lesz gond. Igazából semmitől sem lesz baj, akármit is csinálsz, egyik variációtól se, ha megnyugtat téged, vegyél egyet be a következőből nyugodtan, de felesleges.
2014. febr. 14. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!