Ez lehet menstruáció?
Figyelt kérdés
Ha pisilés után a WC papíron egy barna váladékot találtam, akkor az lehet menstruáció? vagy ha nem, akkor az mi?
L/15
2014. febr. 14. 19:41
21/30 anonim válasza:
Azért nem volt a bugyidon, és azért barna, mert annyira kevés a vér, hogy nem tudott rögtön kifolyni, hanem a hüvelyfalaid között megalvadt.
22/30 A kérdező kommentje:
jaa, értem. most már sajna vér is jön :(
viszont az normális, hogy nem fáj a hasam?
2014. febr. 15. 09:43
23/30 anonim válasza:
igen, teljesen normális.
nekem sem fájt a hasam fél évig, de mostmár első 2 napban mindig fáj.
nem mindenki egyforma.
valakinek fáj a hasa, valakinek majd később fog (mint pl. nekem is) és van akinek egyáltalán nem fáj :)
24/30 A kérdező kommentje:
csak megijedtem, mert anyum azt mondta, hogy rohadtul fog fájni...
2014. febr. 15. 11:02
25/30 anonim válasza:
am nekem tavaly jött meg először xd és naon meg ijedtem az a legrosszabb amikor nyáron jön meg és nem úszhatsz kivéve tamponnal...
26/30 anonim válasza:
15 éves létedre , hogy lehetsz ilyen tudatlan? Nem figyeltél biológia órán? Vagy nem voltak felvilágosító órák?
27/30 A kérdező kommentje:
Figyelek biosz órán, de nem ilyenekről tanulunk.
Felvilágosításon pedig csak az unalmas blabla ment, és semmi ilyesmiről nem beszéltünk.
Leginkább a barátnőimtől kérek segítséget, de most itt is kérdeztem.
2014. febr. 16. 18:19
28/30 anonim válasza:
A tegnapelőtt 05:56-os vagyok. Ne törődj a kötözködőkkel! :) Mint ahogy az oldal alcímében is szerepel, "Amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted!"
29/30 anonim válasza:
28. válaszoló! Amit kérdeztem azt egyáltalán nem kötözködésből kérdeztem! Csak érdekelt , hogy egy 15 éves lány hogy-hogy nem tudja ezeket.
30/30 A kérdező kommentje:
itt tenyleg nem kotozkodik senki :)
Remelem azert eleg kieleditoen valaszoltam.
2014. febr. 17. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!