Neuro West kérdése:
Az utolsó menstruációm óta égő viszkető érzést tapasztalok a hüvelyemnél. Eléggé megrémültem ezért csomó dolgot olvastam erről, és hát minden tünet a hüvelygombára utal. Lehet ez az, vagy valami más?
Figyelt kérdés
2014. febr. 14. 15:35
11/18 anonim válasza:
Ha a külső részeken viszket, bekened Canestennel és ha gomba, akkor azonnal javulni fog, ha bent is érzed ezt a csípő érzést, arra jó a Canesten kombi, mert abban van 3 darab hüvelytabletta is, ezeket recept nélkül lehet venni. Ha nem javul a Canestentől, akkor nem gomba, hanem bakteriális, nekem olyanom még nem volt úgyhogy fogalmam sincs, mit kell vele csinálni. Mindenesetre a hüvelygomba nagyon gyakori panasz.
12/18 A kérdező kommentje:
csak kívül érzem de inkább csak akkor ha pisilek,így hogy simán ülök minimális ég,de csak kívül.
2014. febr. 14. 17:07
13/18 anonim válasza:
Kedves 5.! Amit arról írsz,hogy a menzesz kigyógyít a gombából,olyannyira nem igaz,hogy főleg visszatérő hüvelygomba esetén, a kezelést meg kell ismételni a menzesz után. A tünetek ugyan némileg csökkennek,de ez nem jelent gyógyulást és a gomba szép lassan ismét elszaporodik.
14/18 anonim válasza:
Kenjél rá Canesten krémet. Ez csökkenteni fogja a panaszodat(főleg,hogy itt a hét vége),de ha nem múlt el tőle jövő héten menj el orvoshoz!
15/18 anonim válasza:
13 Mint láthattad oda van írva, hogy ez a konkrét tapasztalatom, az, hogy másnál mi van az egy megint másik kérdés, mert nem ugyanúgy működünk, nekem volt ilyen és tényleg menstruáció után elmúlt a gomba és nem is jött ki újra, csak évekkel később, amikor olyan partnerem volt akitől sikerült újra elkapnom.
16/18 anonim válasza:
Szerintem is kenj rá Canestent, aztán ha nem válik be akkor úgyis csak a nődoki marad.
17/18 A kérdező kommentje:
ami krémet itthon látok az lejárt,bíztató..
2014. febr. 14. 18:00
18/18 anonim válasza:
Canesten combi nekem is segített!
Ártani biztosan nem árt, legfeljebb nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!