Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? A mellbimbőm szőrös:S

Mit tegyek? A mellbimbőm szőrös:S

Figyelt kérdés
segítsetek. Mit tegyek? a mellbimbóm körül 0,5-1 centis szőrök vannak:S nagyon zavar de ha ki akarom szedni nagyon fáááj:S mit tudok vele csinálni?
2009. dec. 8. 22:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
31%
Ha nő vagy akkor hormonális problémáid lehetnek.Minél előbb keress fel egy endokrinológust.
2009. dec. 8. 22:17
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
nekem is vannak, a csipesz bevált :)
2009. dec. 8. 22:18
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok:egyébként szemöldök csipesszel hirtelen húzd ki,talán akkor nem fáj annyira.
2009. dec. 8. 22:19
 4/17 anonim ***** válasza:
82%

Nekem is szőrös, semmi bajom nincs. Előfordul.

Ha gyorsan kitépkeded nem fáj.

2009. dec. 8. 22:19
 5/17 anonim ***** válasza:
82%

Persze, hogy fáj, mivel nagyon érzékeny a terület, de úgy mondják a szépségért meg kell szenvedni!

A lábadon a szőrtelenités nem fáj?

Nincsen semmiféle hormonális problémád, fogj egy csipeszt, és húzd ki azt a néhány szőrszálat, nem lesz semmi bajod!

2009. dec. 8. 22:20
 6/17 anonim ***** válasza:
79%
Növésirányban kell húzni, akkor nem fáj. A bal kezed egyik ujjával megfeszíted ellenkező irányban a bőrt, a jobb kezeddel meg megfogod a csipesszel, és kihúzod. Ha balkezes vagy, akkor fordítva.
2009. dec. 8. 22:33
 7/17 anonim ***** válasza:
49%

első vagyok:bármennyire is lepontoztok nagyokosok a nőknél a szőrösödő melludvar igen is utalhat hormonális problémákra!!!!!!! Nem azt írtam,hogy biztos,csak,hogy akár az is lehet.Basszus itt már meg sem lehet szólalni,mert egyből lepontoztok ha ...ááá meg sem szólalok! Kedves kérdező:ha nő vagy és úgy gondolod,szerintem egy vizsgálatot megér :) Egyébként ezt saját tapasztalatból mondom,mert nekem is volt szőr a melludvaromon és kiderült PCOS vagyok és amióta szedem a gyógyszert,lássatok csodát elmúlt!

Üdv

2009. dec. 8. 23:14
 8/17 anonim ***** válasza:
85%

ti megvagytok őrülve komolyan. mindenre aztmondjátok h beteg? fél milis szőrszálai vannak, ti tudtok olvasni????? azok pihéééééééék.....és kb minden nőn ottvan, csak van akinek szőke és nemlátszik. de aki kreolosabb bőrű és sötétebb hajú, annak bizony nemlesz szőke, hanem feketés minkább, és van h jobban látszik.....és ez TERMÉSZETES!!!! és nem hormonprobléma...:S

necsinálj vele semmit, más sztem észre sem veszi.

2009. dec. 9. 00:46
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Pedig rohadtul igaza van az előzőnek!!! nekem is van pár szál és csipesz de nekem 2-3 szál fekete azért tépem ki a kis világos barna meg kit érdekel !
2009. dec. 9. 14:56
 10/17 anonim ***** válasza:
67%
a hormonprobléma az eléggé látványos, és nemcsak 2-3-4 szál fekete szőrből áll. és nemcsak egy helyen hanem a test többi részén is megjelennek szőrszálok, amiknek nincs ott a helyük. sokkal inkább gyakoribb az h vkinek természetesen van ott pihe, mint az h hormonális okokból kifolyólag.
2009. dec. 9. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!