Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha a multkori mensim egy az...

Ha a multkori mensim egy az elsőhöz számítva 1 hónapra rá és 13 napra jött meg akkor most is erre számthatok?

Figyelt kérdés
Első mensim dec 6. Volt utánna január 18. Megjött, most rendes ciklus szerint 14. Azaz holnap kéne, bara folyasom nincs mellem fajt pattanasos vagyok es görcsölt a hasam de ez 1 héttel előtte jelentkezeik ez előzőnèl is ìgy volt, anyum szerint lehet lesz mert pattanasos vagyok csak a ti véleményeteket szeretném megkèrdezni hogy mit gondoltolk ? 12lány
2014. febr. 13. 18:51
 1/3 anonim ***** válasza:
mivel még csak most kezdtél menstruálni ezért teljesen kiszámíthatatlan mikor fog megjönni... akár hónapok is kimaradhatnak még az is normális lenne...
2014. febr. 13. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Előzőnek igaza van, nekem az első évben 30 és 60 nap között ingadozott a ciklus napjainak száma. Ezután még 5 év volt, mire elkezdett működni egy olyan 25-30 napos periódus. Még nem igazán tudod kiszámolni a dolgot. De hogy ne érjen soha kellemetlenül, hord magadnál a szükséges kellékeket. ;) Fel a fejjel, majd beáll idővel.
2014. febr. 13. 20:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindenre fel kell készülnöd. Arra is, hogy esetleg több hónap kimarad, mert az is normális az első években.
2014. febr. 14. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!