Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet előre tampont használni?

Lehet előre tampont használni?

Figyelt kérdés
nagy eséllyel pont megjönne kötelező ünnepségen a suliban, mivel az pont egy nappal van azelőtt, hogy megjönne. és ha megjön, mint a gátszakadás. gondoltam, hogy ha megjön az ünnepségen, életemben először használok tampont, de be lehet azt tenni óvatosságból akkor is, ha még nem jött meg? túl sokat kell majd állni és nem mehetek ki vécére addig :S 16/L
2009. dec. 8. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
fájdalmas úgy feltenni, hogy ha még nincs meg. Vegyél always éjszakai betétet, az nagy és én betétben azt használom. Tampont csak akkor használj, ha már megvan. Én is most kezdte el tampont használni. 17/L
2009. dec. 8. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Felesleges és szerintem nem is túl egészséges. Inkább tegyél be egy betétet, a tampont amúgysem arra találták ki,hogy azt használd bármi miatt. Én csak akkor használok tampont,ha nyár van és épp megjött de úszni szeretnék valahol, egyébként nem kell. Tegyél be az ünnepség ideje erejéig egy betétet.

18 / L

2009. dec. 8. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
fellehet tenni menzesz nélkül is a betétet. a hüvely normál esetben amúgyis síkos-nedves, mivel nyálkahártya. így ha eleve is tamponhoz vagy szokva, akkor nemfog fájni. énis csináltam már ilyet, simán felraktam a tampont. és megis jött, még jó h felraktam előre.
2009. dec. 9. 00:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Felteheted, egyáltalán nem fáj. A betét amúgy is kényelmetlen, én nem is szeretem, mindig tampont használok.
2009. dec. 13. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!