Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 12 éves lány vagyok! Amikor...

12 éves lány vagyok! Amikor széttárom a lábam a nemiszervemből nagyon nagy bűz árad! Az annak a jele hogy megfog jönni a menstruációm? (még nem jött meg) és a bugyimban is ilyen nedves barnás zöldes színű "váladék" van? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2014. febr. 11. 20:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%
Előző vagyok. Ha időben orvoshoz mész, aki megfelelően kezeli, akkor semmi következménye nem lesz.
2014. febr. 12. 06:10
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket :))
2014. febr. 12. 06:46
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez fertőzés, anyuddal menjetek el egy gyereknőgyógyászatra, ott feltehetőleg női orvos lesz.
2014. febr. 12. 09:54
 14/18 anonim ***** válasza:
anyukáddal keressetek egy gyereknőgyógyászatot és oda menjetek el.
2014. febr. 13. 09:04
 15/18 A kérdező kommentje:
és hogyan mondjam el neki?
2014. febr. 13. 22:29
 16/18 Jason 1988 válasza:
Megmondod neki hogy van egy kis probléma, nem fogja leharapni a buksid,meg fogja érteni. Hisz ez neki is érdeke és neked is. Minnél előbb mész el dokihoz annál valószínűbb hogy kisebb komplikációk lehetnek. Ez nem játék, feltétlenül mutasd meg orvosnak minél előbb!
2014. febr. 14. 05:04
 17/18 anonim válasza:
én is ugyanígy vagyok vele:o nekem azóta van ez a bűz mióta van fehérfolyásom,szőr,stb...nekem oszt.társaim azt mondták,hogy nekik az első menstruáció előtt volt ilyen...szóval szerintem is ez lehet az oka,vagy dertőzés,amit ítak,de remélem,hogy inkább az előző :D
2014. febr. 22. 11:57
 18/18 TarodyL válasza:
Valami fertőzés lehet. Akár honnan összeszedhetted. Pl ráültél mondjuk az iskolába a vécére amire csomó akármilyen ember ráült vagy nemtom. Nézesd meg az a legbiztosabb.
2015. júl. 2. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!