12 éves vagyok (lány). Az osztályomban mindenkinek szőrös már a nemi szerve. Nekem még nem :/ csak pár szál rövid szőr van rajta. És már szinte mindenkinek megjött a menstruációja. Nekem nem. Szerintetek ez miért van?
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 21:33
11/14 anonim válasza:
Örülj neki,de komolyan! Nekem már 11 évesen megjött és olyan szőrös voltam mint az érett nők. Addig jó amíg nincs gondod ezekre!
12/14 anonim válasza:
17 éves korodig kellene megjönnie, addig nincs semmi baj.
Valószínűleg osztálytársaidnak egy része csak füllent hogy menstruál, mert szeretne nagyobb lánynak látszani.
13/14 anonim válasza:
Nagyon ráérsz még, 18 év alatt nem is csinálnak semmit, legfeljebb egy-két lelkiismeretlen nőgyógyász rábeszél fogamzásgátlóra, ami persze semmit sem old meg, csak elfedezi az esetleges problémát.
14/14 anonim válasza:
Csak én nem értem, hogy honnan veszi a gyerek, hogy mindenki másnak már szőrös? Körbekérdezted az egész osztályt, vagy netalántán mutogatjátok egymásnak tesi előtt az öltözőben?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!