Barna színű szeméremajkak - gáz?
Figyelt kérdés
Szóval a problémám az, hogy a nagyajkaim barna színűek, de amúgy meg a testem minden részén fehér vagyok. És idegesít, hogy ott lent meg nagyon sötét színe van. Egyáltalán ez normális? :S Ezen problémázok egy ideje, mert a pasimmal még nem mertem világosban szexelni. :S (három és fél hónapja vagyunk együtt)2009. dec. 8. 00:38
1/9 anonim 

válasza:

Szerintem semmi gáz nincs benne. A nők (amennyire fiúként láttam) többnyire sötétebbek ott lent. Max egy picit fura, de gáz?? Egy szeméremajak egy férfinak??? Ugyan már!!!!!! :D
2/9 A kérdező kommentje:
Az előző pasimat sem zavarta, de most kicsit feszélyezettebb vagyok ebben a kapcsolatban, de tényleg hülyeség ezen rágódni. Csak mégis. :D
2009. dec. 8. 00:52
3/9 anonim 

válasza:

Egyik az, hogy nem gáz. Másik az, ha gáz, akkor mit csinálsz, befested?
4/9 A kérdező kommentje:
:D Semmit, igazad van.
2009. dec. 8. 01:01
5/9 anonim 

válasza:

Volt már a kérdés, kétszer.
Nézd vissza: jó válaszok születtek.
6/9 A kérdező kommentje:
Linkelhetnél is, mert nem találom.
2009. dec. 8. 01:36
7/9 anonim 

válasza:

A szeméremajkak bőrében pigmentek vannak,szal tök normális.Ne parázz rá.
8/9 anonim 

válasza:

Nem gáz, mutasd meg neki, szerintem még jobban be fog indulni :-) Ha majd terhes leszel, lesz az még sötétebb is, meg lila, szóval ne aggódj, normális vagy.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszike, most megnyugodtam. :)) Felfedtem titkomat. :D És nem volt semmi problem. ^^
2009. dec. 10. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!