Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van valami jó módszer arra,...

Van valami jó módszer arra, hogy később jöjjön meg?

Figyelt kérdés
Nem gyógyszerre gondolok, hanem valami "házi" megoldásra. Csak pár nappal kéne , hogy később jöjjön meg. (egyébként még most sem állt be, tehát nem jön meg rendszeresen)
2009. dec. 7. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia, én azt hallottam egy lánytól (és lehet nagyon nagy baromság), de ha citrom levet iszol, akkor később jön meg, és kevesebb ideig is van meg. Azt is mondta, ha kb 2 litert megiszik, akkor nem is jön meg.

De mivel a lány egy hülye k*rva, és kb 10 éve mondta, én meg férfiként nem értek hozzá, ezért kérlek feltételekkel fogadd, esetleg ez irányba keresgélj tovább, de ne állj neki észnélkül citromlevet inni.

2009. dec. 7. 22:27
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi. ezt a citromleveset én is hallottam(állítólag a c vitamintól késikhet pár napot)..lehet megpróbálom, de napi egy-két teáskanálnyinál többet biztos nem fogok meginni.
2009. dec. 7. 22:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez tévhit. Arra még nem találtam bevált módszert hogy eltoljam. Előre hozni már sikerült.
2009. dec. 8. 10:57
 4/9 anonim ***** válasza:
és hogy lehet előre hozni?
2009. dec. 8. 12:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Ööö gondoltam hogy meg fogjátok kérdezni. Kicsit érdekes lesz a válasz: metamfetaminnal. Magyarul utcai spurival:)

Teljesen felturbózza a szervezetet, gyorsítja a mindennapi létfunkciókat.

2009. dec. 8. 16:40
 6/9 anonim válasza:
Szia. Szerintem egyetlen megoldás létezik, ami nekem (sajnos) mindig beválik: idegesség. Ha vmi miatt nagyon parázok (mit pl. érettségi vagy egyéb más vizsgák), akkor tuti nem jön meg időben, sőt 1 hónap tuti kimarad. Persze ez nem egészséges megoldás...
2009. dec. 9. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Én a múlt hónapban elég sok citromos vizet ittam. Kb. a menzi előtt két héttel kezdtem el és hetekig ittam. De én csak azért ittam hogy a szervezetem ellenállóbb legyen és ne kapjak el mindenféle bacit a hideg időben. Viszont több mint egy hetet késett a menzim. Soha nem szokott egyébként. És akkor jutott eszembe hogy hallottam valamikor hogy citromlével lehet késleltetni és talán tényleg működik.
2009. dec. 10. 15:50
 8/9 anonim válasza:
hat en a tengeren voltam a nyaron es nyaralas kozepen kellett volna megjojjon,es nem jott meg,csak ra 3-4 hetre,a hideg viz miatt :) ... ulj a hidegvizes kadba :))
2009. dec. 10. 18:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezek nem módszerek csak egy véletlent általánosítotok. Nincs rá tudományos magyarázat hogy valóban a hideg víz vagy a citromlé lett volna a ludas. Első esetben a betegségtől való félelmet, stresszt, második esetben pedig a tudatalatti befolyásoló szerepe jöhet szóba, reménykedtél benne hogy nem fog megjönni és nem jött.
2009. dec. 11. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!