Szerintetek mi lehet ez? ÉS elkaphatta más is?
Figyelt kérdés
Lehet, h vmilyen fertözésem van. Ha elmúlik a mensim, elmegyek nőgyógyászhoz. Fáj a hüvelyem szeretkezés után, néha megduzzad a kisajak..égető érzés..a pisilés csíp, fáj.. sok a váladékom, néha sárgás és kellemetlen szagú. Szerintetek mi lehet ez? Ki kaphatta el tőlem?? Család tagjai elkaphatták a fürdő miatt pl?:S mert a barátom esélyes rá..neki is íratok majd vmit sztem. De ha kiírtom a fertözést vagy a gombát..utána visszaszedhetem pl a fürdőből??? Vagy elkaphatta tőlem valaki rajta kívül??? Fontos kérdés, és nagyon érdekelne. Szüleimmel nem lehet beszélni, ők nem olyanok :( így nem tudom nekik elmondani, h hééé anyu, lehet elkaptad tőlem az xy fertözést, kezeltesd magad..:S:S olyan gááz..ciki h szüleimmel így állok, de próbálkoztam már beszélni, de nem megértőek..mind1.. 17éves vagyok, lassan 1 éve élek szexuális életet, de ezek a panaszok amiket az elején leírtam, nem rég keletkeztek, miután fogamzásgátlót kezdtem használni.. Volt már ilyen panasza valakinek, amiket leírtam az elején??? Mit kaptatok rá? Csak érdekel..igaz majd megmondja a doki, csak kiváncis vagyok!:) Köszönöm a válaszokat.2009. dec. 7. 19:50
1/11 A kérdező kommentje:
Ha minden megfertözödött, h fertötlenítsek? És ha a szüleim is fertözöttek, visszafertözik amit kifertőtlenítettem...értitek:S:S:S ahj...:S
2009. dec. 7. 19:52
2/11 anonim 

válasza:

igen, ez vmi gomba\frtőzés. go nődoki. Mensi után persze. a barátomdnak is fognak krémet irni. ha van rá módod vegyél új fehérneműketvagy legalább alaposan fertőtlenítsd őket ki. te is fogsz kapni kupo, krémet, tablettát, amit felir a doki. a fehérneműid mosd külön p. 1 kis lavórban a többiektől... nem nagy kunszt kézzel kimosni pár bugyit... így nem fertőznek vissza az anyudék.. őnekik meg ha bajuk lesz, hát megoldják, felnőtt emberek.. :S:D.. szoval bugyik csréje\fertőtlenítése.., külön mosd ezután, párodat is kezelje a doki.. nem megoldható h a kádba állsz és ugy zuhizol? szoval h nem ülsz bele..:) valamint a káaat is egy jókis fertőtlenítő vegyzserrrel sikálld át.. ennyit tudtam hirtelen:) sok szerencsét!!!:)
3/11 anonim 

válasza:

nemvalószínű h a barátodon kívül más is elkapta. ha a kádban fürdeni szoktatok, azaz benne ültök, akkor viszont esélyes. de elég a kádat kimosod domestossal és ennyi. a wct gondolom nem pisiled össze, úgyhogy nemvalószínű h onnan más is elkapta. hacsak simán ráülsz és nem kerül rá nedved akkor nem kapja el más.
4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Igen értem, ki is fertötlenítem majd akkor a kádat, de ha megfertözöttek anyuék, akkor visszafogják fertözni, miután kifertötlenítettem nem?
2009. dec. 7. 20:02
5/11 anonim 

válasza:

Gondolom fürdés után mindenki kiöblíti a kádat, nem a te bugyidat hordják, tehát nem kapták el tőled.
6/11 anonim 

válasza:

nem, nem terjed ilyen könnyen! Csak ne használj közös törölközőt véletlen sem!
Legjobb lenne, ha önszorgalomból kimosnád a törölközőket, agy kevés fertőtlenítővel is. Ne fakuljon ki azért!
A kádtól nemigen kapod vissza, de egy ideig ne dugd be, csak tusolj, vagy mosakodj. Előtte-utána is fertőtleníthetsz.Hogy megnyugodj. De nem a kádtól kapják el.
7/11 A kérdező kommentje:
szval ha kiöblítem a kádat, sima vízzel pl, utána engetek normi vizet, beleülök nem kapom el?
2009. dec. 7. 20:13
8/11 anonim 

válasza:

azért csakúgy simán vízzel kiöblíteni nem elég. legalább vmi szivaccsal mosd át kicsit.
de fertőzéskor amúgysem ajánlott túlsokat fürdőzni, meg a meleg nedves környezetben csak mégjobban szaporodnak a gombák.
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 7. 20:21
10/11 A kérdező kommentje:
gomba..voltam dokinál..kaptam canesten combit, meg acromil-t..remélem meggyógyul..
2010. jan. 11. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!