Ajánlanátok Miskolcon jó ifjúsági (gyermek) nőgyógyászt?
15 éves lány vagyok. Van pár problémám, amivel orvoshoz szeretnék fordulni, de olyan doktort keresnék, aki megértő, nem nézi le a beteget, alapos, kedves és nem durva.
Van esetleg valaki, aki tud ilyet?
Legjobban annak örülnék, ha SZTK-s orvos lenne, vagy hasonló, mert nincs lehetőségem 10 ezreket orvosnál hagyni. Tehát a magánorvost hanyagolnám, ha lehetséges.
A Semmelweis-ben van Ifjúsági Nőgyógyászat. De ott kihez lenne érdemes menni? Egyáltalán van ott olyan orvos, aki ténylegesen, lelkiismerettel törődik a betegeivel?
Vagy esetleg valahol máshol Miskolcon?
A válaszokért előre is nagyon hálás vagyok!
Minden válaszadót ZÖLD PACSIVAL jutalmazom!
Ha gyermek orvost keresel, javaslom tedd fel a gyermekes kategiriaban, ott tobben tudhatjak.
Amugy ajanlom vrastyakot vagy fenesit. Nekik ha jol tudom, van sztk-s rendelese
És ők minden pontnak megfelelnek, amit leírtam? Vannak tapasztalaitok velük kapcsolatban? Milyenek?
Előre is köszönöm, ment a zöld pacsi!
Szia! Koszi a zoldet :)
Vrastyak ilyen, Fenesi is rendes, de kicsit fura humora van, nemelyek nem ertik, ezert inkabb megsertodnek :)
Probalj meg V.Peterhez kerni egy idopontot, majd kerd el a telszamukat, s aznap telefonalj oda, ki rendel (neha elmennek szulni, vagy mas kerul at a beosztasbol) Igy talan erdemes 2 egymas koveto hetre is kerni, s ha az egyik bejott, a masikat lemondod, hogy masnak is legyen helye.(nem kell az idopontfoglalaskor megmagyaraznod nekik)
De amugy komolyan gondoltam, hogy a gyerek szekcioban rakd fel a kerdesed, mert ott vannak anyukak is, akik tudnak ifjusagi nogyogyaszt, s elmondhatjak a velemenyuket a gyermekukkel kapcsolatban, akik akar a te korodbeliek is lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!