Nprmális a condyline ecsetelésekor?
Figyelt kérdés
Van 3szemölcs a hüvelybemenetemben és egy kis kinövésszerű is. De azt veszem észre hogy az az egy mintha nőne az ecseteléstől. Ez normális? A többi szerintem kezd száradni .2014. febr. 6. 12:49
1/7 anonim válasza:
Ez azért lehet így,mert a kezeléstől begyullad az a terület,amit kensz. Lehet,hogy arra az egyre több Condyline-t kentél és ettől jobban begyulladt,ami duzzanattal jár.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ,picit megnyugodtam. Lehet többet kenek rá mert nagyobb is és körbe kell kennem:(
Ettől függetlenül baj nem lesz igaz?csak el kezd leszáradni..
2014. febr. 6. 12:58
3/7 anonim válasza:
Azért óvatosan kend,még ha nagy is,mert csúnyán ki tudja marni és akár az egész környező terület is begyulladhat. Ha elkezd fájni,azonnal hagy abba az ecsetelést és kenjél rá valamilyen nyugtató kenőcsöt (pl. Neogranormon,Bepanthen).
4/7 A kérdező kommentje:
Hát alapból csíp nem kicsit..de a hüvelybe kenjek neogranormont?
2naponta kell kenni,de hétvégén megjön akkor 1hétig nem tudom majd kenni.
2014. febr. 6. 13:44
5/7 anonim válasza:
Persze ott is lehet vele kenni. De elképzelhető,hogy elég is lesz az a kenés,amit a menzeszig csinálsz.
6/7 anonim válasza:
Úgy tudom, 3 napig kell ecsetelni, majd 4 nap szünet. Én is ezt tettem, és nekem így használt.
Nekem is kicsit nagyobb lett szerintem, de aztán látványosan zsugorodott. Én úgy tapasztaltam, hogy nem szabad túlzásba vinni az ecsetelést, mert volt, hogy eléggé kimart, nehezen tudtam ülni, 2 napig kicsit véreztem ott. De aztán elmúlt.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen a betegtájékoztatón az van,de a doki azt mondta így kenjem. Majd pihen ha megjön.Remélem hat így is. Engem is egyre jobban mar,főleg este,reggel annyira nem is. Szerencsére nem vérzik,remélem nem is fog.
2014. febr. 6. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!