Méhszájseb fagyasztás után ez mennyire normális?
Kivártuk a párommal az egy hónapot,sőt még rádobtunk 4 napot, aztán (végre) együtt voltunk úgy. Ez idő alatt még volt kúpozás, az utolsó pár darab.
Szex után másnap sárgás folyásom volt, és enyhén van napok óta.
Lehet, hogy a bent maradt kúpok ürülnek? Csakhogy a kúp színe átlátszó, fehér.
Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Ezt enyhe viszketés kíséri, de ez lehet a már hetek óta tartó betétezés miatt is.
Fájdalom és vérzés nem volt, nincs.
Ha a kúp nem sárgán ürül, akkor a folyásod sárga, ami meg gyanús lehet és pláne úgy, hogy viszketés is mellétársul, hogy egy bakteriális fertőzés is benne van a dologban.
És amíg kúpot kellett használnod, addig mellőzni kellett volna a nemi életet is. Mivel kezelés alatt egyáltalán nem javasolt nemi életet élni.
Szerintem menj vissza az orvoshoz és csináltass hüvelykenet tenyésztést, hogy van-e kórokozó és milyen.
Köszönöm a válaszotokat. Hívtam a dokit, de mivel a sárgás folyás csak a szex másnapján volt reggel erős, azóta nagyon enyhe, ezért azt mondta, várjuk ki ezt a hetet még. Ha újra előjön, akkor megvizsgál.
Sokszor szenvedek candidával de sosem sárga folyásom van olyankor, hanem sűrű fehér. Ezért reménykedem abban, hogy nem kaptam el/vissza a páromtól első alkalommal máris valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!