Csak anyi szeretnék meg kérdezni hogy ugy halotam hogy a fokhagyma el mulasztja a hüvelygombát! Kérlek segicsetek hogy igaz ez? Köszönöm elöreis
Már bocsika...de erről a kérdésről eszembe jutott a jó öreg ""Bálint"" gazda...amikor megkérdezik tőle, hogy a levéltetvekre jó e a szappanos víz. Mi volt a válasza....max tisztábbak lesznek a levéltetvek. Azt mondanám jó vértisztító, és sok más egyéb egészségügyi gondra jó. De én erről még nem hallottam. Azért még lehet igaz. Én is kíváncsian várom az okosabb hsz-eket.
Üdv és bocsika még 1x
Olyanról tudok, hogy megelőzésre jó a natur yoghurtba mártott tampon.
Szerintem a gomba elmulasztására próbáld meg a vény nélkül kapható Canesten combit.
Undorító hogy a nők miket dugdosnak a pnájukba.. Joghurtos tampon? Nagyon okos, de azon már meg sem lepődöm. Mostmár fokhagymát is? Ez komoly? Holnap mi lesz? Kolbász?
Természetesen nem igaz. Semmit nem szabad feldugdosni ami nem oda való.. Mindig ledöbbenek a nők egészsége rovaton. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!