Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Laurina szed valaki?

Laurina szed valaki?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 11:21
 1/3 anonim válasza:
Én ma kezdem el! Te már régóta szeded?
2009. dec. 7. 12:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem ilyen furán akartam kérdezni, csak hirtelen küldtem el a kérdést! Hát én tegnap hagytam abba! Nagyon rosszul voltam tőle. Lábam feszült tőle és nagyon szédültem! Tegnap jöttem rá , hogy a laurinától. A szoptatást most hagytam abba és ezt próbáltuk meg. Hát mindenkinek más a jó!Maradok a réginél, a mercilon-nál. Ha bevált, van két levél eladó.Olcsón! Minden jót és legyen szerencséd vele!
2009. dec. 7. 13:46
 3/3 anonim válasza:
Én két hónapja szedem, a neten olyasmiket írnak róla h fiatal lányoknak van kitalálva akik még csak elkezdik a szexuális életüket tizen-huszon éves korosztály. Elég új gyógyszer nem sokat lehet róla olvasni. Nekem eddig nincs gond, se közti vérzés se libido csökkenés.
2010. jan. 5. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!