Vérvétel után mi a teendő?

én is ilyen vagyok és sokszor voltam vérvételen, terhesség folyamán.
már a nézésemből tudta az asszisztens, hoyg valami van.... és lefektetett, addig ki sem engedett a helységből, míg jól nem voltam.
ha látod, hogy csak szék van, akkor menj másik fülkébe, egy helyen kell, hoyg legyen ágy és nem szégyelld, kérd, hogy fekve vegyenek vért és fordítsd az arcod másik irányba, és bízz az áploónőben akinek a kezei közé kerülsz, biztosan nem lezs baj.
előtte nem szabad enni általában, csak vizet inni.utána én szendvicset szoktam , amit szeretek : sonkás sajtos kifli.
nem néztem a kezem akkor, meg védőoltásnál is ájultam mindig, fogorvosnál injekciónál :( vmi idegi alapon van ez sztem. a csokit utána arra értettem hogy talán feldobná a vércukorszintemet, mert azért dobom ki a taccsott.
Ásványvizeti s lehet inni előtte? bubisat?

Csak nyugalom :)
Gondolj arra, hány embernek csinálják ezt, és egyiknek sincs semmi baja. Én nem vagyok az a félős típus, de állandóan szurkálnak az allergiatesztjeim miatt, volt hogy két hét alatt háromszor... Akkor már kicsit sok volt, meg fájt is mert mindig ugyanonnan vették, de akkor is egy apró szúrás, pár perc és vége. Ha rosszul érzed magad, ne szégyelld, feküdj le, vagy ha végképp nincs rá lehetőséged, ülj le a székbe, csukd be a szemed, és "sétálj Ibizán". Ne gondolj arra, hogy most épp mit csinálnak veled. Próbáld elterelni a figyelmedet, és semmiképp ne nézz oda.
Én mindig végignéztem hogy mit csinál a nénike, sebész szeretnék lenni, és hát szoknom kell ennél százszor durvábbakat is. Gondolj rám, milyen szupergörl voltam, és hogy neked is ilyennek kell lenned. Semmi baj nem lesz, nagyon drukkolok :)

na hogy ment ? :)
egyik korábbi válaszadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!