Fura erős szaga van a hüvelyemnek? SOS, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szedtem fogamzásgátlót már abba hagytam, és azzal kezdődött a dolog, hogy váladékos-darabos volt a folyásom,ez attól is lehetett,hogy belülről is kimostam mindig. Ezt abba hagytam, azóta nem darabos, de a szaga még mindig meg van. Mit tudok ellene csinálni? Valamilyen fürdő esetleg?2014. febr. 3. 17:21
2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudok most menni, valami más megoldás kéne!
2014. febr. 3. 17:27
3/9 anonim válasza:
És mégis mit vársz tőlünk? Vegyünk tőled mintát és teszteljük le betegségekre?
4/9 A kérdező kommentje:
NEM! Csak ha valaki járt már így, és valamivel sikerült magát gyógyítgatni akkor az megoszthatja.
2014. febr. 3. 17:53
6/9 anonim válasza:
Első vagyok. Ha valakinek volt is ilyen baja, az sajnos nem jelenti azt, hogy ugyanaz van Neked is, és hogy ugyanolyan gyógymódra van szükséged.
7/9 anonim válasza:
szerintem gombád volt/van! Ezt kell megszüntetni,akkor megszűnik a szag,.
8/9 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani! Fürdő meg kimosás.. Pff...
Oké, most tudsz elmenni, de gondolom nem ma este kezdődtek a gondok... Menj el amikor tudsz és kész. Ennyiből senki nem tud neked segíteni!
9/9 anonim válasza:
Valószínűleg gombád lehet.
Esetleg próbáld meg a Canesten combit, ártani biztosan nem árt! Vény nélkül kaphatsz a gyógyszertárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!