Milyen betegségre utalhat az?
A menstruáció első napján reggel még jól vagyok, de amint beértem a suliba alhasi görcseim lesznek. Aztán egyre jobban kezd fáj majd a 2. órára már kiver a hideg, erős hányingerem lesz, (a barátaim szerint) sápadt leszek, és kezdek szédülni valamint a kezeim is remegnek. Ezért aztán mindig az a vége, hogy értem kell jönni. Otthon egy meleg lepedőt a hasamra téve próbálok minél hamarabb elaludni.
Már tényleg mindennel próbálkoztam, hogy csillapítsam ezeket, de nem sikerült. Az anyukámmal nem lehet ilyesmiről beszélni, és az apukámmal még inkább nem....
már kb 2 éve van meg ,de csak az utóbbi 1 évben tapasztaltam ezeket..
Szerintetek mit kéne tennem? Ez mire utalhat?
15/L
szerintem ez nem "szimpla" fájdalom....
az osztályomba járó lányok közül egyiküknek sem viseli meg ennyire...
ezért kezdtem el félni, hogy ha csak nekem fáj ennyire és lépnek fel a fent említett tünetek, akkor velem lehet a baj...
Nem veled van baj, rengeteg nőnek vannak ilyen tünetei.
Én voltam úgy, hogy orvoshoz vittek, mert a gyógyszerek semmit nem használtak.
Ha az iskolába érted mennek ilyenkor nem tűnik fel nekik, hogy havonta ilyen rosszul vagy?
Ha végképp nem tudsz a szüleiddel beszélni ilyenről, akkor keresd meg az iskolaorvost, vagy a védőnőt és kérdezd meg, hogy milyen gyógyszert javasol ilyen esetre.
Nem, nem tűnik fel nekik, mert kb csak minden 3. menstruációm jön meg akkor amikor suli is van....
A védőnőhöz nem lehet ilyen problémákkal elmenni, és a háziorvoshoz pedig külön időpontot kellene kérni (a szüleimnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!