Nagyon fáj, amikor megpróbálom felhelyezni a tampont, "nem csúszik", mit tegyek? Ez normális?
Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 22:52
11/19 anonim 

válasza:

9: De én nem vagyok szűz és nekem se megy!
12/19 anonim 

válasza:

De amúgy mért ragaszkodsz a tamponhoz?
13/19 A kérdező kommentje:
Rákszűrés. Tilos? Én még ilyet nem hallottam.
2014. jan. 30. 23:25
14/19 A kérdező kommentje:
Mert mindig betétet használok, és vannak helyzetek, amikor kellemetlen.
Az orvos (nő volt) is elképedve nézett, amikor szóba került, hogy nem használok tampont..mondjuk ez is eléggé érdekes.
2014. jan. 30. 23:36
15/19 anonim 

válasza:

Tuszkolni ne tuszkold, mert felsérted a hüvelyed, és könnyebben kapsz fertőzéseket. Ha nem megy, ne erőltesd.
16/19 anonim 

válasza:

TAMPAX!!! Műanyag applikátoros csöve van és nagyon könnyű felhelyezni, mert csúszik. Hagyjátok már azt a balga o.b-t. Nagyon jó a reklámjuk, de van ennél sokkal jobb tampon.
17/19 anonim 

válasza:

használj betétet, és mi az hogy rácsodálkozott hogy nem használsz tampont??? Normális ez?
18/19 anonim 

válasza:

13: Hát nem szabad benyúlni egy szűz ember hüvelyébe a méhéig, ez egy.
Kettő: nem lehetsz rákos, ha nem élsz nemi életet, mert azt többnyire a nemi úton elkapott HPV vírus okozza.
Három: Hogy teszi be a kacsát úgy, hogy ne szakadjon szét a szűzhártyád?:-o
Ezt eddig kb. 20 orvostól tudom.
19/19 anonim 

válasza:

16: Csak a Tampax-nak van olyan applikátopra?
És akkor nem tolja a tampont csupaszon a hüvelyben, hanem kihúzza alóla a műanyagot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!