Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, ti mikor használtatok...

Lányok, ti mikor használtatok előszőr tampont?

Figyelt kérdés
15 leszek, de nem merek tampont használni még.. ti mikor használtatok legelőször? jobb mint a betét? A tampon használata fájt vagy jól bevált?

2014. jan. 30. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
12 évesen, mert betétet hordani olyan mint pelenkát.:D
2014. jan. 30. 21:38
 2/8 anonim ***** válasza:

15 évesen próbáltam, de akkor nem ment föl.

Általában azt mondják, sokkal kényelmesebb, mint a betét.:)

2014. jan. 30. 21:42
 3/8 anonim ***** válasza:
hú hát asszem 15 voltam, akkor nem is volt túl jó, mert nem sikerült teljesen jól fölhelyezni :D aztán nemrég ujra elkezdtem próbálkozni, azt sikerült :D jó is, de iskolába nem állnák neki cserélgetni, éjszakára szoktam, mert nem akarom hogy follyon össze-vissza, de állítólag nem szabad 8 óránál tovább bent hagyni :D 18/L
2014. jan. 30. 21:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Asszem én is 18 voltam. Azóta nem is használok betétet, ég és föld a kettő:D
2014. jan. 30. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
14 évesen, már második alkalommal mikor megjött. Azóta is tampont használok, egyáltalán nem fáj, mintha ott se lenne :)
2014. jan. 30. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:

17, előtte próbáltam, de nem tudtam feltenni, fájt. A szüzességem elvesztése után tudtam csak használni.

Sokkal jobb, nem látom a vért, csak cserekor, nincs az a szag mindig, nah meg pisiléskor nem folyik belőlem a vér folyamatosan.

2014. jan. 30. 22:32
 7/8 anonim ***** válasza:

14 évesen használtam először, de azóta is csak vészhelyzetben. Nagyon görcsölős vagyok, még a gyógyszerek is alig hatnak, de ha felteszem a tampont, végem van. Amúgy is olyan érzékeny az egész ágyékom, hogy már az érintés is fáj. Ezen kívül utálom, hogy nem látom, mennyire van megtelve, meg mikor kiveszem annyira undorító érzés, hányingerem van tőle. De ez csak az én véleményem, általában mindenki azt mondja, hogy kevébé macerás, mint a betét, szerintem fordítva van :D

Ja, meg állva nem tudom felhelyezni, csak fekve, és suliban kicsit kivitelezhetetlen a fekvő helyzet...

2014. jan. 30. 22:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok, miért kellett lepontozni?:) 10 évesen jött meg először, és én nem szerettem a betétet, számomra nem hatott túlságosan higiénikusnak a vérben ülni, ráadásul tényleg úgy éreztem magam, mintha pelenkában lennék.

Most 16 éves vagyok,és csak éjszakára használom, de akkor sem szeretem. Nekem szörnyen egyszerű volt, anyukám nőgyógyász, elsőre tökéletesen fel tudtam helyezni, és nem is éreztem semmit, se előtte, se közben.

Igazán sajnálom, ha nektek nem jött be, vagy csak későn eszméltetek rá, hogy mennyivel kényelmesebb és szabadabb érzés, amikor elfelejtheted, hogy egyáltalán menstruálsz.

No mindegy, ez a ti világképetek, ha ez nektek nem fér bele, sajnálom:)

2014. jan. 31. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!