S. O. S Ez most valami baj vagy csak mensi?
Figyelt kérdés
Ez furán fog hangzani... egyszer már volt menstruációm, az teljesen normális volt. Ez viszont már majd 2 éve volt, azóta nem volt újabb. (Voltam orvosnál, és miután a dédmamámnak 18 évesen jött meg azt mondta ez normális.) Tegnap viszont véres volt a bugyim. A problémám hogy egyáltalán nem annyira mint amikor már megvolt egyszer rendesen. Lehet hogy most ilyen gyenge? Viszont ami még fura, hogy reggel illetve a suli idejében is voltam vécén és akkor nem volt véres. Viszont mikor 4 körül elmentem pisilni már véres volt. Ez most menstruáció? Kérlek segítsetek, nem tudom mit tegyek... van ilyen hogy délután vérzek csak?2014. jan. 30. 20:38
1/4 anonim válasza:
Hany eves vagy? 16 utan erdemes lenne felkeresni dokit, ha meg nem volt menzid. (hiaba a nagymamad, akkor az atlagnak se 11-12 evesen jott meg, hanem joval kesobb) Ez egyebkent lehet menstruacio, nekem az elso nap szokott ilyen lenni. Vard meg a holnapot, esetleg a hetveget, de ha semmi, hetfon men dokihoz! (megijedni nem kell, nem hiszem, hogy komoly baj lenne) Egy egeszsegugyis
2/4 anonim válasza:
Mondjuk nekem fura hogy 18 évessen ninxs menszi.De ami meg rosszabb hogy ilyen rendszertelen.Lehet a menstruaciod nekem is elso napokon ivy
igy alig van pl. Éjjel szinte 0 egesznap ülőmunka miatt 0.Majd séta haza és délutan kevéske.
3/4 anonim válasza:
Az orvos mondta, hogy normális, ha 2 évig nincs menstruációd, miután már egyszer megjött?
4/4 A kérdező kommentje:
Elvileg normális. Mert hogy ez lehet örökletes is.
2014. jan. 31. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!