Ugye nincs baj?
Figyelt kérdés
Ma délután megjött a menstruációm. Minden hónapban jellemző rám a mellfeszülés/fájdalom/duzzanat/szúrás, ezek persze már napokkal ezelőtt jelentkeznek. Két nappal ezelőtt a mellett, hogy fájt, feszült a mellem, egy kisebb csomót tapasztaltam a bal mellem belső részén, ami ha megnyomom kicsit fáj/szúr, illetve néha akkor is, ha nem nyúlok hozzá, és egyébként nem szabályos alakú. Semmilyen más elváltozást nem tapasztaltam. Ugye nem kell komolyra gondolnom?2014. jan. 28. 23:27
1/7 anonim válasza:
Hát, én azért tuti megnézetném orvossal.
2/7 A kérdező kommentje:
Ja és 22 éves vagyok.
2014. jan. 28. 23:35
3/7 anonim válasza:
Nem ijesztgetni akarlak, de a komolyabb dolgok is így kezdődnek. Szerintem minél hamarabb nézesd meg orvossal. Lehet, hogy csak egy kis zsírcsomó, de általában azt is ki szokták szedni.
4/7 anonim válasza:
Valószínűleg a tejmirigyeket érzed. Persze egy kontroll sosem árt. Én is voltam már orvosnál, ugyanezzel :)
5/7 anonim válasza:
Ne gondolj rögtön rosszra, de jobb ha orvoshoz mész, mert csak az a biztos, amit ő mond.
6/7 anonim válasza:
A tumoros csomó fájdalommentes és nem elmozdítható, belekapaszkodik a környezetbe!
Valószínűleg a hormonok miatt duzzadtabb tejmirigyeket érezhetted. Sebészetre, nőgyógyászhoz menj el egy vizsgálatra ennek megbizonyosodása végett!
7/7 anonim válasza:
A rosszindulatú csomó általában fájdalommentes. Egyébként ha jól tudom azt szokták javasolni az orvosok,hogy ne közvetlenül menzesz előtt vagy alatt vizsgáljuk át magunkat ilyen szempontból pont azért mert ilyenkor amúgy is megduzzadnak,feszülnek,fájnak a mellek. Tapintsd ki akkor is ha elmúlt a menstruációd,és ha ugyan azt érzed megnyugtatásképp menny el orvoshoz,bár szerintem nincs baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!