Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fura csomó a szeméremajkamnál....

Fura csomó a szeméremajkamnál. MI lehet?

Figyelt kérdés
Tusolás közben vettem észre, hogy a bal oldali szeméremajkaban van egy csomó. Nagyon megijedtem...Remélem hogy nem komoly, de ha igen....Légyszi adjatok tanácsot
2009. dec. 5. 12:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet egy egyszerű zsírcsomó is , nekem is van benne néhány kisebb. Attól nem lesz semmi bajod. De ha elkezd nőni, és fájni, akkor megnézetheted egy nőgyógyásszal. Ha nem okoz gondot, nem kell aggódni.
2009. dec. 5. 12:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen, durván 1 éve. Volt, hogy akkora volt mint a hüvelykujjam körme 2x. Megnézettem dokival, és azt mondta, hogy szőrtüszőgyulladás. Van amikor előjön, van amikor visszahúzódik. Általában akkor szokott előjönni és fájni, amikor szorosabb bugyi van rajtam vagy ilyesmi. Én is meg voltam ijedve, de a doki megnyugtatott, hogy a borotválástól van :)
2009. dec. 5. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!