Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány évesen jött meg, milyen...

Hány évesen jött meg, milyen körülmények között, hol, mi volt előtte (pl. : fehér folyás)?

Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 11:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

14 és fél évesen, otthon, betegen feküdtem, amikor megjött.

előtte sokáig volt fehérfolyásom.

2009. dec. 5. 11:21
 2/16 anonim ***** válasza:
13 éves voltam, éppen egy kórusos fellépés alatt jött meg, szerencsére nem túl erősen, de azért nem volt valami jó időzítés. Előtte semmi jele nem volt. Folyás sem, fájdalom sem, puffadás sem, semmi, ami utalt volna rá.
2009. dec. 5. 11:22
 3/16 anonim válasza:
14 múltam 1 hónappal és 1 nappal :)), itthon délután, semmi extrém körülmények között, fehérfolyás volt előtte régóta
2009. dec. 5. 11:24
 4/16 anonim ***** válasza:
13 évesen, és pont gyereknapon!!!! Elég kellemetlen volt, mikor hazajöttem, és láttam, hogy mi a helyzet. De nem éreztem semmit, és ez általában a mai napig így van!
2009. dec. 5. 11:33
 5/16 anonim ***** válasza:

13 éves voltam és áprilisban jött meg. éppen otthon játszottam és éreztem h nedves vagyok :D megnéztem és véres voltam picit.

elötte kb 3-4 hónapig folyamatosan volt fehér folyásom és hasfájásom. kórházban is voltam miatta mert nem tudták miért fájt a hasam. aztán meglett a megoldás :D

most 18 vagyok

2009. dec. 5. 11:34
 6/16 anonim ***** válasza:
13 éves voltam, pont táborban voltam előtte és az első "otthon alvás" felkelésénél vettem észre, hogy az egész ágy véres... kipattogtam előtte és fel voltam puffadva, ráadásul táborban folyamat aludtam miatta... fehér folyásom kb 1 évvel előtte kezdődőtt és a mai napig van is.
2009. dec. 5. 11:52
 7/16 anonim ***** válasza:
12 évesen pont a szülinapomra kaptam :( És buli volt nálunk:( utáltam és akkor még csak ezek a méter vastag téglalap alakú betétek voltak... Előtte semmi jele nem volt se folyás se fájdalom.
2009. dec. 5. 11:56
 8/16 anonim ***** válasza:
11 és fél évesen ar erdei iskola előtt egy nappal:S ,de olyan gyenge volt,h szinte semmi
2009. dec. 5. 12:06
 9/16 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, 14 elmúltam már amikor megjött. Otthon voltam, és anyával+ a nővéremmel társasjátékoztam. Elmentem wc-re, és ujjongva jöttem ki, hogy "végre mejött"..nagyon örültem neki..ma már tudom,hogy nem olyan jó dolog ez, de akkor még nagy szám volt. :) Előtte voltfehérfolyásom, más előjelre nem emlékszem.

21/L

2009. dec. 5. 12:37
 10/16 anonim válasza:
10évesen valamikor a nyáriszünetben...atöbbire nem emlékszem :D
2009. dec. 5. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!