Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális vagy sem?

Ez normális vagy sem?

Figyelt kérdés

23 hetes terhes vagyok, és olvastam, hogy a második trimeszter kezdetével normális, ha kicsit erősödik a fehér folyásom. Nekem minden nap elég erős, és kicsit sárgább, mint amikor két menstruáció között volt anno. Mivel elég kellemetlen, tisztasági betétet használok, és a nap végére kicsit viszketek tőle...

Kérdezzem meg a nőgyógyászomat, hogy ez normális-e? És vigyek magammal munkahelyemre esetleg másik betétet és cseréljek napközben, és akkor nem fog irritálni a nap végére?

2009. dec. 4. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
igen! Mit kell ezen kérdezni?Cseréld ki...
2009. dec. 4. 19:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Bunkó választ nem hiszem, hogy kértem volna.

Valószínű nem a te válaszodra voltam kiváncsi, de kössz.

2009. dec. 5. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:

"És vigyek magammal munkahelyemre esetleg másik betétet és cseréljek napközben, és akkor nem fog irritálni a nap végére?"

Nem bunkósából írtam, de kb.olyan szintű volt a kérdésed, hogy "ha folyik az orrom kifújjam?".Vigyél magaddal esetleg intim törlőkendőt is.

2009. dec. 6. 11:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Jó, értelek, lehet rosszul fejeztem ki magam, igazából azt tuadkolnám, hogy mennyire normális az, így terhességem alatt, hogy nap végére irritál. Mert normál esetben, míg nem voltam terhes nem volt ilyen.
2009. dec. 6. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!