Nő létemre nagyon erős a szörzetem, már több éve gyantáztatom de semmit sem javult. Ilyen panasszal fordulhatok a nőgyógyászomhoz? (21/L)
Kér a házidokitól beutalót, aztán majd az endokrinològus eldönti, hogy miket szeretne megnézni. A nődokik a szőrösödést letudják azzal, hogy megnézik a tesztoszterobt, holott kb. még 10 màsil hormon is okozhat szőrösödést.
De ha a menstruációd rendben van, valószínűleg csak alkati dolog.
Felelős nődoki endokrinológushoz küld tovább. És igen, természetesen kérhetsz tőle tanácsot az éves vizsgálat során.
Sajnos én is ezzel szenvedek, világéletemben kb annyira volt szőrös a lábam, mint egy férfinak, hogy a többi testrészről ne is beszéljünk. Nálam állítólag genetika sajnos :( Úgyhogy minden nap gondosan karban kell tartanom.
Menj el a nőgyógyászodhoz, panaszold el neki és ha ő is megalapozottnak látja a dolgot, akkor beutal endoszakihoz.
Nekem is elég erős a szőrzetem az intim területeken, hónaljban és lábon is. A karomon pl. szinte egyáltalán nincs, amit nehezen értek meg, mert pl. a szemöldököm is olyan fényesebb napjain, mintha egy hatalmas bozontot ragasztottam volna oda.
Nem akarok butaságot mondani, mert tényleg vizsgáltasd meg magadat, ha szerinted durva a helyzeted, szerintem az enyém csak genetika, ahogy más is említette a saját példáját, de én vettem karácsony előtt egy villanófényes szőrtelenítőt és most ezzel kísérletezem. Kozmetikákban is vállalnak hasonló tartós szőrtelenítő kezeléseket, lehet érdemes lenne kipróbálnod valamelyiket. Én azért döntöttem amellett, hogy megveszek egy ilyen itthoni használatra való gépet, mert árban kicsit barátságosabb, mint egy ilyen kezelést végigzongorázni kozmetikusnál.
A hónaljamat vetettem be elsőként, itt a 3. kezelésen vagyok túl (ez 6 hét volt) és annyi eredményt sikerült elérnem, hogy elvékonyodtak a szőrszálaim és már közel sem nő olyan gyorsan vissza, mint előtte. Egy-két foltban már nem is nőtt vissza szőr a harmadik villantás után.
Ha csak ennyi eredménye is volt én azt mondom nekem megérte, de folytatom és bízom még az előrelépésben. Csak is annyi hibája van, hogy ezt intim területen nem lehet használni (van olyan fajtája, amit igen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!