Miért kesik a menstruáciom?
Figyelt kérdés
mar vagy 3 honapja kesik!:( es szűz vagyok!!
14eves vook:((
2014. jan. 24. 23:39
1/9 anonim válasza:
Előtte hányszor volt meg? Eleinte, az első hónapokban rendszertelen lehet, ki is maradhat. Ha nagyon aggódsz, mondd el anyukádnak, menjetek orvoshoz, vagy menj a barátnőddel, vagy csak simán kérdezd meg a suliorvost.
2/9 anonim válasza:
Ha még nincs 2 éve, hogy menstruálsz, nyugodtan várj még 3 hónapot, ugyanis az első 2 évben akár fél év is lehet két menstruáció között.
3/9 anonim válasza:
Teljesen normális ez még a korodban. Majd 17 éves korod körül fog beállni, addig bizony hónapok is kimaradhatnak.
Van akinek 8 hónap maradt ki.
4/9 A kérdező kommentje:
ize suli orvosunk nincs:( es meg most lesz csak 1eve h megvan:)
es szulo nelkul el lehet menni orvoshoz??:)
2014. jan. 25. 22:24
5/9 anonim válasza:
2. vagyok. Igen, lehet szülő nélkül orvoshoz menni.
6/9 A kérdező kommentje:
ezt mondjuk nemtudtam:)
de viszont magyar.o-ba lehet,hogy igen
de szlovakia is? mert en ott elek
2014. jan. 26. 15:38
7/9 anonim válasza:
Egyelőre nincs semmi bajod, ebben a korban ez még normális. Majd, ha 6-8 hőnap után sem jön meg akkor érdemes orvoson gondolkoznod.
Mióta menstruálsz?
8/9 anonim válasza:
Ja, bocsika, most látom, hogy kb 1 éve. Akkor még nyugi!
9/9 A kérdező kommentje:
koszi 4 honapra ra megjott:)
2014. febr. 4. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!