Mikortól kell elkezdeni C-vitamint szedni ahhoz, hogy késsen a menstruáció?
Figyelt kérdés
Az már egy régi, bevált módszer, hogy ha sok C-vitamint szedsz be, akkor akár 1-2 héttel is késleltethető a menstruáció. Hétvégén jön haza a barátom és nagyon nem lenne jó, ha akkor megjönne, pedig esélyes hogy így lesz. Ha most elkezdek C-vitamint szedni, akkor még hatásos lehet? Lehet rossz kategória, de itt nagyobb eséllyel találok olyat, aki tud segíteni nekem ebben.2014. jan. 22. 22:12
1/5 anonim válasza:
Ez hülyeség szerintem. Jó vesekő műtétet kívánok!
3/5 Bino válasza:
Citromlével, és/vagy karikázott citrommal (el kell fogyasztani) lehet késleltetni. Szerintem 3-4 napot lehet vele maximum..
Egyszer sikerült 6 napot késleltetni, de akkor éjjel nappal citromot ettem.
4/5 anonim válasza:
en napi 4-6 gramm (nem miligramm, hanem gramm!) C vitamint eszek lassan egy eve. Egyszer sem kesett/jott meg elobb tole a menstruaciom. Ez babona!
5/5 anonim válasza:
Kedves első válaszoló! Akkor okoz(hat)! vesekövet a C-vitamin, ha évtizedeken keresztül naponta 1000 mg-nál többet szed valaki.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!