Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mensikor miért nem lehet a...

Mensikor miért nem lehet a kádban fürdeni?

Figyelt kérdés

2014. jan. 22. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt mert ha közben folyik, az nem túl guszta, másrészt meg mert ilyenkor a méhszáj nyitottabb, és így gyakorlatilag egy nyílt seb van nyitva a külvilág felé. Sokkal könnyebben elkapsz valamit.
2014. jan. 22. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ettől függetlenül elég sokan szoktak fürödni menzesz idején, többek között én is, általában a rendszeresen fertőtlenített itthoni kádban. Nekem nem folyik közben, mert amúgy is rendkívül gyenge. (Nem kéne lepontozni, mert a válaszom attól még hasznos, ha TE nem szoktál menzesz közben fürödni, kedves olvasó :P )
2014. jan. 22. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is szoktam fürdeni kádban és még nem lett bajom. Ez leginkább közös fürdőkre igaz.
2014. jan. 22. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Első jól leírta, ennek ellenére mondjuk anyum is kádban fürdik. Én nem tudnék, de valakinek jó úgy. Nyilván ő is csak itthon.
2014. jan. 22. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is kádban szoktam fürdeni, eddig semmi bajom nem lett:)
2014. jan. 23. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!