Óceánban tamponnal lehet fürödni?
Figyelt kérdés
Februárban el fogunk utazni, és lehet, hogy pont akkor lesz meg. Szeretnék vízbe menni, és tudom, hogy tamponnal úszhatok, de az nem baj, ha a víz sós? Legyek inkább kevesebbet a vízben, és cseréljek gyakrabban? Sajnos elég erős szokott lenni a menstruációm.
Köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 3. 19:01
1/4 anonim válasza:
Fürödhetsz nyugodtan. Ha kijössz akkor cserélj tampont.
2/4 anonim válasza:
Pont úgy lehet az óceánban fürödni, mint a tengerben, medencében, bárhol. Azaz nyugodtan! Ha nagyon erős a vérzésed, természetesen cserélj gyakran, de a sós víz nem befolyásolja a tamponhasználatot! Jó utat!
4/4 anonim válasza:
Csak vigyázz a cápákkal 1 csepp vér szagát is megérzik. Viccet félretéve, ha szedsz fog.gátlót azzal eltolhatod. De ha nem szedsz ezért ne kezd el. Hallottam valakitől, nem tudom, hogy van-e alapja,mielőtt megjön citromot kell enni, az eltolhatja. Lehet, hogy baromság, de 1 próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!