Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kihagyhatok 1-2 hónapot is a...

Kihagyhatok 1-2 hónapot is a fogamzásgátló tabletta szedésében?

Figyelt kérdés
értelmes válaszokat várok
2014. jan. 21. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok .. Érintett vagyok a témában .Szerintem nem gáz ... legalább pihen a szervezet kicsit .
2014. jan. 21. 20:53
 2/6 A kérdező kommentje:
már 2 éve szedem folyamatosan,én érzem,hogy lenne egy kis pihenésre szüksége a szervezetemnek,de ha többet ront mint amennyit használ akkor inkább nem hagyom abba...
2014. jan. 21. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Kihagyhatsz, de számíts rá, hogy abban az egy két hónapban nem biztos, hogy kiszámítható lesz a vérzésed, és utána ugyan úgy kell elkezdened újra szedni, mintha akkor kezdenéd, tehát az újrakezdett hónapban megint meg kell várni, amíg újra hat. És a köztes időben ne felejts el másképp védekezni.
2014. jan. 21. 20:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Mennyit kell majd várni ha újra elkezdem szedni,hogy hasson?
2014. jan. 21. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy az első levéllel 1 hónapot várjak, az a tuti, tehát ha abbahagyod és újrakezded,akkor is ennyit kell várni. Bár olvastam már olyat is, hogy 10-12nap is elég, ezt a dokiddal kéne pontosan egyeztetni.
2014. jan. 21. 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:
71%
legalább 3 hónap szünet kell de inkább fél évet szoktak ajánlani. sajnos több abjt okoz a szünet mint ahsznál, sok nönek komoly hormonzavart okoz amikor ujra kezdi. 2 év még semmi egy orvos sem ajánlaná a szünetet ilyen esetben az tuti.
2014. jan. 21. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!