Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha vki terhes és felnyúl...

Ha vki terhes és felnyúl magának akkor lehet érezni a babát kb 9 hetes terhsen? Nem azért én nem szoktam csk kérdem. és kb mekkora a hüvely (mennyi cm)?

Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Úr isten, áááá ekkora hülyeségetxd Dehogy érzi..:D
2009. dec. 3. 16:14
 2/8 anonim ***** válasza:
ugye csak vicc?
2009. dec. 3. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát ha te felnyúlsz a méhedig, gratula. Amúgy nem ,nem érzed a babát,még 39 hetesen sem, hiszen kb.20 centi hosszú a hüvely(egyénfüggő), és még akkor is először a méhszájadhoz érsz, ami viszont fáj, ha hozzáérsz. Amúgy meg a 9 hetes magzat nem egyből a hüvelyednél van, hanem a méhedben "lebeg".

Ááá,nem is értem a kérdést...

2009. dec. 3. 16:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Lefogadom, hogy ezt a kérdést egy 10 éves kissrác írta be!
2009. dec. 3. 16:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem, mert a baba a méhben van, nem a hüvelyben. A méhet a méhnyak és az azon lévő méhszáj választja el a külvilágtól, ami zárva van...

Kicsit sokkoló a kérdésed... Nézegess a nő anatómijával, az ember szaporodásával foglalkozó oldalakat, van mit bepótolni! :)

2009. dec. 3. 16:17
 6/8 anonim ***** válasza:
16.16-osnak: a hüvely alapállapotban 8-10 centi hosszú, viszont nagyon tágulékony és rugalmas, ezért képes befogadni és kiengedni ennél nagyobb dolgokat is. ;)
2009. dec. 3. 16:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Még ha valami csoda folytán fel tudnál nyúlni a méhedbe (ami lehetetlen), nem a hüvelyedbe, akkor se nagyon éreznéd, mivel ekkor az embrió 2,5cm nagy.

De ez a kérdés megdöbbentő...

2009. dec. 3. 16:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező úgy értette, ahogy a nőgyógyász vizsgál, szóval az orvos is érzi pusztán két kezi tapintással a méhet kívülről, a méh nagyságát. Sőt, azt is, ha valami rendellenesség van mellette. Más dolog az, hogy olyan pózban az ember saját magának nem tud felnyúlni, hogy másik kezével kívülről is tapinthassa a hasat. És nem baj, ha ilyet is megkérdez aki nem tudja, inkább, mint örök sötétségben maradni!
2009. dec. 3. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!