Mennyire befolyásolja a teherbeesést az, hogy mondjuk az anyuka molett (duci) testalkatú?
Figyelt kérdés
Én a molettek táborát erősítem és elég rég óta próbálkozunk teherbe esni,és arra gondoltam ez lehet az oka,amiért nem sikerül.2009. dec. 3. 13:59
1/3 anonim válasza:
Szia!
A kórosan elhízottaknak általában nem jók a hormoneredményei, mert teljesen felborul a hormonháztartás, a szervezet működése, ami igen nagyon be tud kutyulni a babásodás folyamatába. Persze kivételek mindig vannak. Vannak ducik, akik simán teherbe esnek és vékonyak is, akik csak nagyon nehezen.
Nem voltál még semmilyen vizsgálaton? Egy hormonlabor és egy uh mindenképp jó lenne, hogy ki lehessen zárni a hormonális és szervi problémákat is.
Sok sikert!
2/3 anonim válasza:
sajnos hátráltathatja a teherbeesést. nem mosdom,van olyan barátnőm,aki 168/80-és ripsz-ropsz a nászéjszaka után babás lett,de az ismeretségi körömben nem ez a tendencia. a sógornőim 75,85 kg évek óta,gyógyszeres kezelés mellett sem tudnak teherbe esni. és a nőgyógyász is rögtön a fogyást tanácsolja,ha hozzá fordulsz. sok sikert kívánok.
3/3 anonim válasza:
A túlsúly gyakran társul PCOS(policisztás ovárium szindrómá)-val, ami eléggé megnehezíti a teherbeesést, konzultálj nőgyógyásszal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!