Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fordult már valakivel ilyen...

Fordult már valakivel ilyen elő? Milyen következmenye lehet? 15L

Figyelt kérdés
Tobb mint 3 hét késés után ma a suliban teljesen váratlanul megjott a havim.Egy olyan teremben voltunk ahol regi,fa szekek vannak. Óra végén felalltam,és azt láttam hogy egy tenyernyi piros folt van a szekemen.Nem tudtam mit csinálni,ott volt mindenki, a teremből ki kelllet menni.A mi orank volt ott az utolso ott szoval barmikor visszakereshetik hogy én ultem ott utojara.Csutortokig nem lesz ott orank nem tudok visszamenni letorolni.Nagyon felek hogy valaki szol a tanarnak és kiderül h én voltam az.Tuti élve asnam el magam.Mit tegyek?

2014. jan. 20. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj tanároddal, hogy ez történt! Történnek balesetek...

Amúgy nem lesz következménye szerintem, mert a takarító nő úgyis rájön, hogy mi az...és letakarítja mire másnap ott óra lesz. Ha szól érte a tanár akkor nem kell felvállalni, de óra után szólni kellene neki, hogy te voltál.

de biztos, hogy maradtam volna a suliba és mikor kiment mindenki a teremből letöröltem volna a széket!

2014. jan. 20. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Elég kínos sajnos, de mindenkivel előfordulhat. Viszont nagyon kétlem, hogy felelősségre vonna érte bárki, ahhoz elképesztően rossz pedagógusnak kéne lenni, hiszen nem tehetsz róla. Viszont van egy ötletem. Nincs egy tanárod (ide talán inkább nő lenne célszerű) akit kedvelsz és akiben megbízol? Mert akkor megwlőzhetnéd a bajt: mondd el neki a helyzetet, tuti beenged a terembe pl. reggel eltakarítani a foltot, amennyire lehet. Sajna minden nővel történik egyszer-kétszer életében ilyen menstruációs baleset, buszon vagy suliban vagy bármilyen kárpitozott bútoron... :D
2014. jan. 20. 18:15
 3/4 A kérdező kommentje:

Na igen...a hab a tortán h férfi tanár volt velunk.

A termet kulccsal zarjak,nem lehet csak úgy bejutni.Csak a ferfi szaktanarnak van kulcsa.A takaritonok általában szeribtem beneznek a terembe,letorolnek egy két dolgot,aztán kesz.Szarnak ok a szekekre...Nagyon remelem nem fogja egyik diák sem jelezni,és akkir megúsztam...csutortokre kivancsi leszek.

2014. jan. 20. 18:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Értelmes ember tudja, hogy ez bármikor előfordulhat és nem tehetsz róla!
2014. jan. 21. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!