Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon erős menstruációs...

Nagyon erős menstruációs görcsök, mitől lehet, mit tehetek?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok 12 éves korom óta van mensim, rendszeresen, azzal sosem volt baj, de 15 éves koromban elkezdtek erősödni a menstruációs görcseim... Most már ott tartok, hogy rendszeresen hányok tőle, mert már a gyomromra is átterjed, de csak egy nap az egész... Mitől lehet és mit tudok tenni ellene?
2009. dec. 3. 11:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A menzim az első alkalmom óta rendszeres kb 1szer volt hogy késett 2 napot, de ez nem jellemző... Egy gyógyszer van, ami használ a xilox por, amit csak orvos írhat fel... De macerás bevenni, ha nem otthon vagyok és nem számítok rá... de gondolom, ez így normális, bár ahogy olvasom nem csak én kűzdök ezzel... nőgyógyásznál nem voltam még jövőhét keddre van időpontom... Bár remélem nem talál nálam semmi elváltozást...
2009. dec. 3. 12:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is remélem. De ne tekints úgy ezekre a görcsökre, mint ami normális. Nem muszáj együtt élned velük. kell, hogy létezzen megoldás. drukkolok neked!
2009. dec. 3. 12:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Én Mesulidot szedek, régen Cataflamot szedtem de az már nem hat.

A Mesulid hatóanyaga is 100 mg nimesulid mint a Xiloxé, de könnyebb bevenni mert tabletta. Mondjuk épp ezért lassabban is szívódik fel, de próbáld ki, ha a Xilox jó ennek is jónak kell lennie. Ugyanúgy orvos írja fel.

2009. dec. 3. 17:52
 14/14 anonim válasza:
100%
sziasztok! Én ugyanezzel a problémával küzdöttem, nekem az egyetlen megoldás a fogamzásgátló volt.. de mivel a hajam lassan fele kihullott tőle így inkább a hajam éppségét választottam... így maradtak a kínok egészen addig amíg a hajam miatt el nem kezdtem szedni a biotech usa multivitamin for woman és active woman vitaminját... a köv menzimnél alig fájt a hasam holott előző hónapban majd meg pusztultam, de azt hittem ez csak valami ritka esetek egyike lesz, de nem, azóta egyáltalán nem fáj úgy a hasam mint előtte... szóval ezek az erős görcsök vitaminhiány miatt vannak... nem reklámozni jöttem a terméket, de muszáj volt a tapasztalatomat megosztani!
2016. dec. 16. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!