Folyik, de miért és mi ez?
Figyelt kérdés
Tavaly vettem észre először, hogy folyik valami nem szokásos a hüvelyemből. Vagyis nem tudom, másnak volt-e már ilyen, de nekem szokatlan mert eddig nem volt. Szóval a párommal mióta együtt vagyunk jelentkezett ez a furcsa folyás, este szeretkezés után nem, csak mindig másnap reggel van, színtelen, szagtalan, olyan mint a víz, és ha akarnám se tudnám visszatartani, utána pedig úgy nézek ki mint aki bepisilt. Másnak is van/volt már ilyen? Mitől van ez?2009. dec. 3. 09:35
1/5 anonim 

válasza:

Nekem is van másnap,szinte egész estig.Gondolom,még a maradék folyik ki.Tisztasági betétet használok,mert a nadrágom is átázna.
2/5 A kérdező kommentje:
Kihagytam hogy most óvszert használunk, és még így is folyik, így most nem tud belém menni, tehát ezért érdekes hogy mitől van a folyásom.
2009. dec. 3. 09:52
3/5 anonim 

válasza:

ezaz átlátszó vizes folyás, ez leginkább menzesz előtt szokott lenni. ártalmatlan folyás.
viszont ha neked eddig sosem volt, és most sem menzesz előtt van, akkor én a helyedben megnézetném magam orvossal.
4/5 anonim 

válasza:

Ha színtelen, szagtalan, akkor nem kell aggódnod miatta. Lehet, hogy csak az izgalmi nedvesedés távozik belőled ilyen lassan. Szeretkezés után én is nedves vagyok még jó sokáig.
5/5 anonim 

válasza:

Főleg, ha jó nagy adag orgazmusod volt... ;) Egyébként, ha színtelen, szagtalan, akkor tényleg nem kell aggódnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!