Nőgyászhoz mehet az is aki szűz?
pattanásokra nem fog felírni, nehogy ezzel indokold a kérésed. mond, hogy most jöttél össze egy fiúval, pettingeltek, de még nem csináljátok, de már szednéd a biztonság kedvéért.
és mond meg, hogy szűz vagy, ha vizsgálni akar, tudjon róla.
--------------------------------------
én nagyon káros dolognak tartom a fogamzásgátlót, hormon van benne, és "életellenes" anti-bébi ha bele gondolsz, nem hiányzik a szervezetednek ... én mindig depis lettem ha szedni kezdtem, nem is szedtem sokat.
amúgy lehet, a szex mulasztja el sok tininél, nem a tabi' csak a kettő együtt jár :) :) :) aztán azért van ez a téveszme :)
majd elmúlik a sok pötty, használj alapozót :)
Előző, te hülye vagy. Pont azért kell a legtöbb tininek a fogamzásgátló, hogy ne legyen "anti-bébi" műtét, abortusz... A fogamzásgátló nem öl meg semmilyen bébit, hanem megakadályozza a teherbeesést.
A pattanással azonban először bőrgyógyászhoz kellene menni, mert a pattanás fajtájától is függ, hogy fog-e segíteni rajta a fogamzásgátló. És annál kíméletesebb módszerek is segíthetnek esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!