Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyászhoz mehet az is aki szűz?

Nőgyászhoz mehet az is aki szűz?

Figyelt kérdés
Mert azt hallottam akkor érdemes menni ha már nem vagy szűz.
2014. jan. 19. 22:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha problémád van, akkor feltétlenül el kell menni. Ne felejtsd el közölni a dokival, hogy szűz vagy!
2014. jan. 19. 22:50
 2/11 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátlót kiiratni de csak pattanások miatt.
2014. jan. 19. 22:50
 3/11 anonim ***** válasza:

pattanásokra nem fog felírni, nehogy ezzel indokold a kérésed. mond, hogy most jöttél össze egy fiúval, pettingeltek, de még nem csináljátok, de már szednéd a biztonság kedvéért.

és mond meg, hogy szűz vagy, ha vizsgálni akar, tudjon róla.

--------------------------------------

én nagyon káros dolognak tartom a fogamzásgátlót, hormon van benne, és "életellenes" anti-bébi ha bele gondolsz, nem hiányzik a szervezetednek ... én mindig depis lettem ha szedni kezdtem, nem is szedtem sokat.

amúgy lehet, a szex mulasztja el sok tininél, nem a tabi' csak a kettő együtt jár :) :) :) aztán azért van ez a téveszme :)

majd elmúlik a sok pötty, használj alapozót :)

2014. jan. 19. 23:08
 4/11 anonim ***** válasza:
30%

Előző, te hülye vagy. Pont azért kell a legtöbb tininek a fogamzásgátló, hogy ne legyen "anti-bébi" műtét, abortusz... A fogamzásgátló nem öl meg semmilyen bébit, hanem megakadályozza a teherbeesést.

A pattanással azonban először bőrgyógyászhoz kellene menni, mert a pattanás fajtájától is függ, hogy fog-e segíteni rajta a fogamzásgátló. És annál kíméletesebb módszerek is segíthetnek esetleg.

2014. jan. 19. 23:22
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha baj van, akkor nem csak hogy mehetsz nőgyógyászhoz, hanem kell is! Már egészen kicsi lányokat is vihetnek oda ha olyan bajuk van. Amit Te hallottál az a rákszűrésre vonatkozik.
2014. jan. 20. 05:52
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
Mennyi idős vagy?
2014. jan. 20. 08:05
 7/11 A kérdező kommentje:
17 és szűz.miköze van a rákszűrésnek a szüzességhez?
2014. jan. 20. 09:42
 8/11 anonim ***** válasza:
A 05:52-es vagyok. Rákszűrésre annak kell menni, aki nem szűz, évente egyszer. Te írtad, hogy azt hallottad, hogy akkor érdemes nőgyógyászhoz menni, ha valaki már nem szűz. Erre írtam, hogy az a rákszűrésre vonatkozik.
2014. jan. 20. 10:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Viszont ha baj van, akkor s szüzességtől és kortól függetlenül el kell menni.
2014. jan. 20. 10:10
 10/11 A kérdező kommentje:
Értem.de nincs baj.de majd akkor akarok ha nem leszek szűz deha igy haladok akkor még 18 évesen az leszek.
2014. jan. 20. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!